In het verleden waait de wind niet meer…

The eyes are useless when the mind is blind…

Willem Engel

Ik heb mijn abonnement op Netflix per direct stopgezet. Ziggo ook maar de deur uitgedaan, GAIA.com ook weg, want ik ben herboren en Ik ben van mening dat ik ergens anders beter kan krijgen, voor niks in dit geval. Misschien een idee om de NOS in de toekomst alleen nog maar voor abonnees op de televisie te laten verschijnen, vast een leuk combi pack te verzinnen met RTL boulevard en een late night shit talk host kijkcijferkanon. Noem het 3D vintage voor mijn part, dat moet te doen zijn. Ze schrijven er tenslotte hard genoeg voor. Leugen na leugen wordt wordt gepubliceerd en geproduceerd. Het wordt gemaakt, oftewel er gaat een script aan vooraf. Snap je dat? Strakjes als de muziek ophoud leren jullie wat een stoelendans echt is. Nobody does the real thing…

Blacklist and Sons of Anarchy zijn gebruikte tandenstokers vergeleken bij het waarachtige nieuws dat schaamteloos wordt opgelezen vanaf autocue. Wat een uitvinding is dat zeg, tot de dood ons scheid laten we het daar maar op houden. Leraren problematiek ook opgelost. Autocue for president.

Ik twijfelde geen moment in het opzeggen van mijn lidmaatschappen toen ik vernam dat een burgemeester verkleed in een strak wielrenpakje de lucht opsnoof van een dode belgische militair. Geniaal, ik zou als editor gelijk de desbetreffende journalist op mijn kantoor laten komen en de eeuwige liefde verklaren vermomd als satanistisch ritueel. Waar burgemeesters allemaal niet goed voor zijn. Geheel volgens de onzichtbare autocue vertelde de beste man reeds gekleed in burger dat hij wat achter liep en besloot later de coördinaten aan de politie door te geven. Na een maand van onzekerheid is het lichaam dan toch geborgen. Dit betekent dat alle honden die daar dagelijks worden uitgelaten geen flikker voor hun neus waard zijn. Wat een kut commandos hebben ze ingezet tijdens Europe defender 21, een goede tracker en sluipschutter hadden dit snel gedaan. Dat weten veel mensen en daardoor hebben ze er dus een maand over gedaan in Brussel op bevel van mossad B.V.  Stel je voor een maand op de hoge veluwe omsingeld door poppetjes met nep kogels. Nepnieuws is ook hard bezig een eigen schaal van richter te creëren. De desbetreffende journalist had ook gelijk maar een item gemaakt over de toenemende vraag naar mountainbikes in ons land en de verschillende routes die gemarkeerd zouden moeten worden alsof het skipistes betaamd. Ik vindt het geweldig, laten ze vooral bij Ventoux in Tilburg hun fiets bestellen, een betere kan je namelijk niet kopen.Het wachten is op de gemarkeerde routes die in zwart, blauw, rood en groen de moeilijkheidsgraad van het parcour aanduiden. Je ziet door de sterretjes het bos niet meer.

Ik volg nieuws in meerdere talen, dat houd het nog enigszins spannend en verdomd als het niet waar is, veel reportages of nieuwsitems hebben gewoon letterlijk dezelfde tekst. Of het nou in het Spaans, Portugees, Engels of Duits is, het lijkt wel of de eigenaren van al deze kermis attracties dezelfde zijn. Op dit moment is er ook sprake van een duitse variant op de belgische commando. Dit terwijl een Franse generaal live werd weggezet toen hem werd gevraagd, gedwongen is een betere omschrijving, wie de MSM beheerst. De journalist in kwestie wist het antwoord al maar wou te graag dat de gepensioneerde generaal het antwoord gaf. De anchor besliste tijdig dat dit niet in het openbaar kon worden uitgezonden. Dit kwam natuurlijk door het oordopje binnen vanuit de editing room en weg was de generaal in kwestie. Je verzint het niet maar toch gebeurt het. Met de strijk van een pen zet je een gepensioneerde generaal op een mountainbike met wielerpakje en je hebt een held nadat hij bedorven lucht opsnoof, nu blijft ie achter zonder zijn moment of fame and fortune. Het doet me denken aan de vieze man van Van Kooten.

Toen kwam er de ophef over Janet en Cynthia. Ze hadden al drie dagen niks van zich laten horen en waren opgeroepen om te getuigen in een zaak waar de heren van het red pill journaal op dit moment mee zitten. Ik weet niet of dat waar is, en eerlijk gezegd doet dat er ook niet toe. Waar het om gaat is wat je ziet aan energie en hoe het zich manifesteert. Micha Kat, wie kent hem niet. Ik wou dat ik een goede tekenaar was. Dan had ik Micha als een Garfield kat met rode wangetjes en een Make america great again pet naast een bak lasagna getekend. De laagjes van de lasagna waren de vele rechtszaken en onderzoeken omtrent Demmink, Bodegraven, het Koninklijk Huis,  noem het maar op, the guy is a legend; alles rijkelijk overgoten met een bechamel waar tribunaal in staat geschreven. Kijken wanneer de salamander komt om hem te grillen from top to bottom. Die tafel is nog niet uitgevraagd. Binnen een etmaal kwam er een geschreven verklaring, waarvan ik ook niet weet of die echt was, waarin de beide dames van zich lieten horen. Ik zou die twee lekker met rust laten, ik ken de buurt waar ze wonen als geen ander, ik ben meer andalus dan nederlander na 30 jaar, laat ze hun werk doen. Joost vond echter dat Dutch Digger Wim maar es even poolshoogte moest gaan nemen, volgens mij is dit wel waar. Op dat moment zat deze met zijn familie op vakantie in Marbella en was in zijn nopjes omtrent zijn ontmoeting met Charlie Ward. Beide zouden van mening zijn dat als er iets gebeurt was met de twee makers van de fall of the cabal dat ze charlie wel hadden gebeld. Zo zie je maar, Charlies Angels was a fuck up, this is the real thing. Ik geloof helemaal niemand en zeker niet mensen die erop staan dat je hun maar moet geloven omdat..

Het beste van de afgelopen week? De tekst op het t-shirt van Willem Engel. Mag zo op de autocue, als strafwerk. The eyes are useless when the mind is blind. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.