Het uur van de Cult of the Enterprise of Love?

Op elke denkbare manier zijn mensen onderdanig aan een superieur kosmisch ras. Dit geld onherroepelijk voor de politiek. Voor het eerst spreken wereldleiders openlijk over bij welk kosmisch ras zij behoren. Manuel Lopes Obrador (México), Miguel Dias de Canel,president van Cuba ( deze noemde de huidige oorlog een multi dimensional war),maar ook Putin zelf. De “side dish” van het politieke ontwaken is geserveerd. Ogen die niks zien, voeden een hart wat niks voelt…

Ik verbaas me erover dat er zo weinig onderzoek gedaan wordt naar wat er écht in Nederland en de rest van de wereld aan de hand is.De meeste mensen slikken de berichten van de NOS nog als zoete koek en denken dat Mark Rutte en Hugo de Jonge eerlijke mensen zijn. Johan Derksen suggereerd doodleuk dat Rutte betere mensen aan moet nemen, en dan zijn we “18” maanden verder. Remkes is niks meer dan een “gezant” die voor de ogen van de camera’s het ene zegt, maar in werkelijkheid is opgedragen de zelfde boodschap over te brengen die ook aan leiders zoals Pedro Sánchez, Emanuel Macron, Boris Johnson en het schimmige Italiaanse bestuur is mede gedeeld. Het is tot een gebed zonder einde verworden welke kant nog wal raakt. Het is een wonderlijke werkelijkheid geworden dat een sekteleider pur sang a la Willem Engel een gesprek produceert met Viola Holt met een hoog “TV show” gehalte. Een lachertje in kosmische termen. Een steek in de rug voor de mensen die ongezien en ongehoord alles op het spel hebben gezet om in deze tijd wel het enige juiste te doen. Engel en consortium krijgen “de verassing van de eeuw ” uit een kompleet vergeten en dooie hoek. Je weet vast wel wat zo’n dooie hoek kan en zal veroorzaken. Dit kanaal verdiend het om meer gezien te worden.

Deze mag je niet missen…

Even om weer te laten zien waar Nederland zich bevindt…”Een vlieger in een storm”…

Het volgende bericht was voor FB rede genoeg om de account van deze persoon te blokkeren. Ik heb het enigzins aangepast..

In 2007 hebben 167 landen hun handtekening gezet onder een coronaplan van de WHO.Een groot plan waar nooit een geheim van gemaakt is. Een akelig plan.In 2018 heeft de WHO de onschuldige griep corona aan de A-lijst met zeer gevaarlijke besmettelijke ziektes zoals tyfus, polio enz. toegevoegd. Bij een uitbraak van een ziekte op de A-lijst dient direkt groot alarm geslagen te worden. Niemand begreep eerst waarom dit gedaan was.Zoals ieder voorjaar kwam ook vorig jaar de voorjaarsgriep die corona heet. Het virus overleeft echter de 25 graden niet.16 Maart 2020 was het al niet meer aktief. Dat was nog vóór de lock-down.Tóch gingen we in lock-down. Er werden vreemde berichten gegeven en onbegrijpelijke maatregelen genomen en bijna niemand stelde vragen.

Ik was op dat moment in Mexico stad. Bij aankomst op het vliegveld was het aanzicht van honderden mensen met mondkapjes en superstrakke controle wel even een gewaarwording.

De ene rare regel volgde de andere op zonder gerust te stellen, zonder adviezen voor je gezondheid. We hebben reeds ander half jaar angst moeten slikken. Ons aangepast, geld verloren of geinvesteerd; doorgaan, dat hebben we allemaal gedaan. Leven met angst in combinatie met bedreiging. Gewoon op de man door een corrupte zooi zwendelaars. Boeven met wapens.

Nóg een raar punt in de coronageschiedenis is dat er ineens héél veel geld uitgegeven kan worden. Dit terwijl we al járen moeten bezuinigen.
Kosten voor levensonderhoud stijgen de pan uit terwijl salarissen al jaren niet verhoogd zijn. En zo, zónder overlegd te hebben met de 2e kamer geeft Rutte achter elkaar miljarden uit. Ons belastinggeld. Inmiddels méér dan 2.000.000 miljard. Niemand vraagt zich af hoe dit kan.De regering moet de situatie rekken want de regering heeft in 2007 voor het plan getekent en dat plan dient uitgewerkt te worden. Maatregelen worden onduidelijker, het hele volk baalt maar iedereen gelooft nog dat corona aktief is en dát moet zo blijven want de noodwet móet erdoor.Met de noodwet zijn we ál onze vrijheden kwijt. Voor altijd. Er komen nooit verkiezingen meer. Want Nederland moet een dictatuur worden. Ieder land dat in 2007 getekend heeft moet een dictatuur worden. Dat is dat roemruchte resetje.

En toen was daar ineens de president van Wit-Rusland.Vers van de pers en voor de WHO klaar om met een aanbod van 90miljard aan het dictatuur-lijstje toegevoegd te worden. Dat liep echter anders. Deze nieuwe president weigert aan het plan van de WHO mee te werken. Panic! De WHO biedt het tienvoudige maar ook dat helpt niet. Wellicht dat Putin hier meer van weet. Wat de WHO nooit verwacht heeft gebeurd. Deze nieuwe president toont geen angst en geeft een persconferentie waarin hij de misstanden van de WHO open en bloot op tafel legt.Vrije journalisten duiken erin en ontdekken dat alle landen die wél aan het plan meewerken en hun land en volk verloochenen dergelijke bedragen aangenomen hebben. Nederland is één van die landen. Dat is wat er aan de hand is. Corona is al heel lang niet meer. We leven in een soort van electro magnetische soep waarin alle ingrediënten zijn toegestaan. Polarisatie heeft dualisme vervangen want we zijn “sophisticated” geworden. Nederland ligt aan een beademings apparaat met slaapgas erin. Zoiets.

Europese lidstaten Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje hebben zich voor het oog van de wereld aangesloten bij de militaire parade in México. In de pers luistert het als een uitnodiging terwijl in werkelijkheid het een overgave betreft. Aan een superieur kosmisch ras. Kijk zelf, Spaans is wel een vereiste… let maar op hoeveel politieke leiders de komende tijd op “bezoek” gaan bij México….

De volgende pagina’s publiceren dagelijkse info omtrend de veranderingen die wel echt plaatsvinden op het Amerikaanse continent. Een paar dagen geleden vaardigde Lopes Obrador arrestatie bevelen uit voor 31 wetenschappers I.v.m fraude, witwassen en corruptie. Dat komt vanzelf hier in Nederland ter sprake. Koopmans, Gommers en aanverwante en verwarde corona poppetjes zullen gearresteerd worden. Zonder enige twijfel.

https://mexiconewsdaily.com/news/academic-elite-finding-deceit-a-oaxacan-treat/

https://www.sundayvision.co.ug/amlo-a-call-to-end-the-hegemony-of-the-united-states-in-latin-america/

https://youtu.be/JltEocOKLME

Het zal me worst wezen wat anderen hierover denken. Do your research instead of counting on me to do it for you. Betaal gerust de “premium” voor welk dagblad dan ook, maar ga dan later niet zielig lopen doen dat je genaaid bent waar je toch echt zelf bijstond. In verbinding. Het vertalen van energie is echt maar aan een handjevol mensen gegeven. Nogmaals, je kunt een mensen massa niet verbinden in liefde. Liefde is een individueel resultaat van een aaneenschakeling van acties en gedachten die logischerwijs bij iedereen anders is. We zijn nu eenmaal niet allemaal op dezelfde manier aan deze incarnatie begonnen.

Toen ik vorig jaar schreef dat Nederland en Israël voor het laatst bewaard zouden blijven om “exposed” te worden heeft mij dat voor veel problemen gezorgd. Pech dan, you win some, you loose some. De waarheid komt vanzelf aan bod. En zie, zelfs Benjamin Fulford blijft jammeren over de Octagon Groep in Genève en de eeuwenoude fraudulente bankiers die zich uiteindelijk de stichting van de Staat van Israël toe hebben geëigend. Dit zijn de valse Joden. Kijk gerust naar de koning ( double) met een keppeltje op. Een cult, meer niet.

September 12th 2021 Benjamin Fulford Report

Biblical floods or world peace; which is it to be?

Nederlanders hebben geen respect voor hun hogere gedachte goed. Het is luiheid verkleed als prestatie wat nog steeds de boventoon voert. Zolang er naar de verkeerde mensen wordt geluisterd…
Niemand heeft het erover, maar als je zelf gaat onderzoeken komen er akelige feiten op tafel. Deze 77% is goed voor een wereldwijde omzet van 100 miljard, per jaar. Om je een idee te geven, een “geboekte” snuff movie waarin een kind of jong mens wordt vermoord gaat vanaf 75,000 euro tot in de tonnen. Al naar gelang de voorkeur van een zieke en door de Nederlandse staat beschermde pedofiel of instantie.

Wat er vandaag op “de derde dinsdag” ook wordt uitgestrooid mijn advies is om het om te keren wat er gezegd wordt. Real superdry staat toch echt op het shirt van onze minister van financiën. Nederland staat droog. Superdroog. Gelukkig is daar het voorstel, zal ongetwijfeld het CDA zijn, om gratis kinderopvang te verstrekken. Slimme intikker van die bloedzuigers na 18 maanden opgesloten te hebben gezeten. Een verse aanwas kinderen. Je verzint het niet. In Nederland geven jullie alles weg. Lang leve de dictatoriale “verzorgingsstaat”.

De komende dagen gaan we met zijn allen zien waar Nederland echt staat. Wees niet verrrast als dat ver onder de maat is in vergelijking tot wat we voor onszelf, ons gezin, familie en dierbaren de afgelopen tijd hebben gehanteerd om te overleven. Als batterijen leeg geslurpt. Wij zijn en verdienen beter en hebben het recht verworven positieve uitkomsten te verwachten in ons leven. Dat die gaan komen staat vast. Daar veranderd deze Cult helemaal niks meer aan.

Most likely, because we are the experience of Love.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.