MILLER’S CROSSING #2

MILLER’S CROSSING 1

Today’s first weekly blog is dedicated to my hometown of the Hague, a town that has my past but won’t get the best of my future. It’s living in a State of Play, a constant flux. For as much as the Royals have quietly left the scene, their eternal assembly of lying puppets remains fooling around with the hearts of my people. The UN should not only leave the United States of America, it should abandon this old and crippled continent starting with the international zone in the Hague, as an example of its failure. It’s the true capital of Area 41,a name I created winching at Area 51 in Nevada. As above, so below.

Eyes that don’t see, hearts that don’t feel

The cue for easy was always full, everywhere. While at the one for hard I could walk right through.

A weekly blog -podcast  by K5-Agency

Ik sta midden in de hal van Den Haag CS, het is 1987 en ik draag een Nazi SS uniform. Ik kijk naar de bestemmingen, het wordt verwarrend. Iedere bestemming is er één, daar maak ik me niet zo’n zorgen om. Ik ben verkleed als Nazi dat was wel een dingetje hoor. Zoveel zelfs dat een oudere Duitse man mij aansprak op mijn uniform,  “mooi dat weer eens te zien”of iets in die trend. De honderd anderen in de Centrale hal hadden de opname apparatuur allang gespot. Gewoon een iets over de oorlog. Verder niks. 33 jaar later wordt ik in Nederland met anderen die daadwerkelijke actie ondernemen ingeschaald als Ultra rechts. Klaar ben je. Mag het dan wel Edward Norton stijl zijn in American history X, desnoods met een mondkapje? Je gelooft toch niet dat regenten dienen te oordelen? Daar zijn de rechters toch voor? Verwarrend dit kleine land waar je voor inspiratie heel veel harder moet werken dan elders. Gelukkig waait er straks een andere wind voor jullie.

Het zijn die eindeloze zijwegen, die kronkels waarvan je moet bevallen, bijkomen na iedere bocht, verbaasd over de naam van een dorp, een weg of uitzicht. Omweg naar Santiago van Cees Nooteboom is één van de weinige boeken die ik meerdere keren heb gelezen, in het Spaans vindt ik hem het mooist. Ik heb stations altijd fascinerend gevonden, dat komen en gaan van mensen. Je ziet ze nooit meer terug, en toch spelen ze voor altijd een rol in je register. Het hogere gedachten goed waarvoor in Nederland geen rol van betekenis is weggelegd zolang de waarheid onder vuur blijft liggen. Zolang het niet op de voorpagina staat, of wordt uit getokkelt door liplezer a,b of c bestaat het niet. Est ist Aus!

Mijn vader noemde het stadhuis in Den Haag het Ijspaleis. Ik stel voor er een gigantische fles dure Russische vodka in te laten schuiven met een tap eronder. Laat de lammeren zuigen…

Foodtrucks eromheen waar gepofte aardappelen gretig de ronde doen, smullen met warme handen. Het volk van de aardappeleters op weg naar een digitale hongerwinter. Niemand weet het nog, zoveel bron informatie op 41Kkm2 het lijkt wel een Spa resort met 30 verschillende rehab centra eromheen. Area 41. Maar niemand kijkt onder de grond of nog op van verbazing.

Menselijke energie is de meest geconsumeerde energie; Bubbels en het schuim op je bek, omdat je het weet maar niet zeggen kan. Je moet dingen wel uit kunnen spreken. Weinigen doen dat maar, al is het maar om ervan af te zijn. Aanhangsels, je verplichtingen naar een oude kijkdoos waar een bulldozer over heen is gereden. Er is niks meer van over maar zodra het 11.11 is kunnen we allemaal vertrekken. Iedereen mag mee behalve sinterklaas, die Santo was zo heilig niet, en de pieten niet zo zwart. Het waren de Mooren, gevangen door de legers van Ferdinand en Isabella, de katolieke Spaanse koningen, bestuurders voor de jezuïeten tot op de dag van vandaag. We hebben Het Zwarte Pieten journaal, meer dan een intellectuele versie van het Jeugd journaal vindt ik het niet. Goed uit gesproken proza is prachtig om naar te luisteren maar net zo link als BLM. Pedofilie en slavernij past alleen in Nederland op een boot ergens anders wordt er een Tomahawk raket op geflikkerd en zand erover. Leiden ontzet 2020. Hoor wie klopt daar kinderen?

Het jagen op kindermishandelaars wordt door het OM en Politie steeds weer afgeraden. Waar moet je het dan in Den Haag nog over hebben? Het is above many people’s paycheck, maar die mensen weten dat niet. Ik ga gelijk door naar de gevangenis als er een klojo aan m’n kind komt. Niet langs AF en ook geen 200 euro mee. Het leven lacht ons allen toe.

Om mijn onvrede te spuwen heb ik geen Draak nodig, en zeker geen groene. Kankeren gaat nah eenmaal beter in het Haags. Gooi die Groene Draak van de Oranjes op het malieveld met een hartje eromheen, een “Bonfire for the Vanities” en feesten maar, een million dollar shot is ook te produceren maar in Den Haag gaat het over de kwaliteit van het plee papier waar we onze reet mee afvegen. Corruptie tot wijsbegeerte met een logo erop. Den Haag werkt. Sodom en Gomorrah.

Een maand geleden had ik een foto van vijf voor twaalf nodig van de klok van het Vredespaleis. Stond al langer op mijn lijst en samen met twee vrienden en Maruja ging ik in de avond lopend vanaf de Beeklaan op pad. Het liefst was ik verkleed gegaan als een personage uit Star Wars, de set vraagt erom. Den Haag bij nacht. Drie schimmen en een hond uit Mad Max de volgende ochtend bij hoofd politie zaken op beeld. Nederland gaat op slot, te beginnen bij Den Haag. Waar is Darth Vader? De twee Jedi’s zijn nooit meer gezien, de beelden van de CCCTV gewist en Martial Law op tijd komt raad.

Nadat ik de begeerde foto had gemaakt en de energie van deze plek nogmaals mocht ontcijferen viel me een beeld op wat ik niet eerder had gevoeld noch gezien. De Georgia Guide Stones in Amerika doen hetzelfde, en komen van dezelfde energie. Het staat tegenover het paleis. Den Haag is het digitale waterloo van deze oorlog, de internationale lobby heer en meester. Op het Voorhout wordt er menig blauw oogje gemept, de boel zit potdicht, everybody is in on it. Zelfs Arnon Grunberg staart me doodleuk aan op het Voorhout, hoe verkinderlijkt hij ook kijkt opeens is er weer een held met een grafkop bij gekomen. Al het licht zit in de duisternis zullen we maar zeggen, zijn verhaal als bijdrage aan 75 jaar vrede, 75 jaar Verenigde Naties, 75 jaar meer dan 50% onkunde.

Den Haag is het DC van Europa en leeft op het lange Voorhout. Flikker toch op man, het ene zwakte bod na het andere, alle Idols donderen omver. Het is treurig. Voor iedereen een Blauwe maandag morgen, wat een prachtig boek is dat.

In Den Haag is geen koning meer en klanten evemin, als alleen de McDonald’s op het Buitenhof en het Casino bij de Kerk rond middernacht open zijn weet je genoeg. Mafia met een stropdas of een paar oude gympen, er is geen land mee te bezeilen en zeker geen Oorlog mee te winnen zolang het Trumpet geschal uit Amerika achterwege blijft. Maar wie veegt straks de confetti van de straten?. Let op: waar je aandacht naar uitgaat volgt je energie.

Energie heeft als voordeel dat het niet kan liegen.

Europa is een oude man met lege zakken die geen ezels meer heeft om zijn last te dragen. Het zuiden gaat het winnen van het noorden. Krijg je van corruptie met Mooren in vroegere levens. VeryOldCustoms. Nergens ter wereld zijn zoveel briefjes van 500 euros als op het Iberische schiereiland. Dat heeft erg veel met 070 te maken. Met goud, maar alles komt op zijn tijd.

Als we even later op het Anna Palownaplein op aanraden van Richard pauze houden rijdt er nog geen minuut later een Toyota Hilux van de marechaussee langs. Vette bak hoor!Wat een lieverds, ze hebben ook niks beters te doen en sparen nog steeds Star Wars. Superhelden zonder echte missie.

DISQBEY 070

Den Haag, de stad van Baudet, de Ben Afleck van de Lage Landen.

Eerder die avond opperde de oppositie voor een oerbos op de plaats van Schiphol wat toch hoognodig naar open zee moet verkassen. Hij had het briljante voorstel van VSN voor een voedsel bos weer razend snel ge upscaled. Tijd voor een nieuwe club was het volgens Thierry ook, je ziet aan alle kanten lopen ze leeg. Het gras is groener on the other side. Waar je Hart vol van is overloopt je stem, al die jammerende politici ook. Harteloos volk daar hoeven we niet lang bij stil te staan. De nieuwe bevrijdingsdag, de verlossing van de corrupte Democratie? Een neergestort vliegtuig met geen zwarte doos te vinden en iedereen had een parachute. Feest afgelopen laat het leven hervatten.

Na zeven maanden is het bord enigzins veranderd en gelukkig maar. De Kat is uit de boom geflikkerd en wees de weerstand ook. Was toch een leuk triootje. Maar net als vele anderen op YouTube voel je toch aan je water dat er een machtsvacuum om de hoek staat? Wat moet gebeuren zal gebeuren.

De pers en MSM branch lowlands regeert vanuit België. Krijg je ervan als je generaties lang dat zotte volk gebruikt voor goedlachse doeleinden. Karmasutra, alle standjes in sneltrein tempo met terugwerkende kracht. Uitstappen voor Brussel. Niet zoals je het wilt, maar zoals je het krijgt. Ik moet ineens aan Goedele Liekens denken en een patatje oorlog. Welke set is dat ook al weer?

Eyes that don't see, heart that doesn't feel.

%d bloggers like this: